Gott Nytt 2009

Oj va tiden går fort! Nu är redan jul och nyår över och jag kom aldeles nyss upp till Östersund igen. Jag har haft de toppen bra hemma i Jädraås! Men aningen kallt ute på slutet.. hade -17 imorse när jag skulle ut och träna, men de gick bra.

Det var tänkt att pappa och mamma skulle skjuts upp mig till Östersund idag, men lillebror har blivit dålig och nyligen opererats för blindtarmen, sprucken dessutom stackarn, så de fick stanna hemma. Så min andra bror Marcus och sambon Carro var så snälla och skjutsade. Var ruggit dåligt väglag så de tog ca 1.5h längre än vanligt. Vi kom till en bilolycka också efter vägen där 2 bilar frontat.. usch, det såg inte trevligt ut men hoppas de gick bra.. det var ett himla pådrag..!

Imorron blir de hård träning på ÖSK me brudarna, gött och få träna med folk igen 🙂 Sen blir det och göra stan med bror och carro innan de åker hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *