7 rätters

Dagens jaktstart gick bra. Skyttet fungerade hur bra som helst och jag sköt 0+0+0+1. Det är andra gången i hela min skidskyttekarriär jag lyckas skjuta 1 bom på 4 serier! Åkningen idag gick okej och jag plockade några placeringar och slutade 49:a.

Innan start höll jag på och göra en Ferry oxå! När jag var i startfållan och skulle sätta på mig gevär och skidor så kollar jag alltid om jag har fullt i alla magasin.. men icke! hade bara laddat 3 st, men som tur var hade jag 6 extraskott på bössan så jag fick ladda med dom och endast ha ett extraskott med mig.. så det gick ju bra till slut, jag hann me starten och inge strul på vallen! 🙂

CJ gjorde ännu en supertävling idag på herrarnas jaktstart! Nollade helt i skyttet och slutade 4:a.. starkt jobbat! Bra gjort även av ACOZ och Helena som klättrade till 7:e och 8:e plats! 🙂

Imorgon på förmiddagen åker vi till Antholz. Nästa tävling där kommer köras på torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *