Seger för Helena!!

Då var första tävlingen avklarad! Det blev en grym svensk dag med en seger för Helena!!! 😀 och dessutom med fullt hus på skjutvallen, grymt gjort, Stoort Grattis Bruden! 😀

För min del tycker jag det var en helt okej premiär.. men med ett lite för dåligt skytte. Jag sköt 0+1+1+2 så sista 2an var väldigt onödig, men men.. åkningen däremot kändes väldigt bra så det var skönt! Gött och få bekräftat att monster träningen gett resultat 🙂 Jag slutade till slut på en 47:e plats. Förra årets premiär kom jag 42:a men med endast en bom.

Imorron får vi pusta ut lite innan helgens tävlingar. Men nån lång sovmorron blir det inte för 09.15 har jag massage, men de behövs för nu värker benen!! Ha´t Gött! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *