Lucia

Imorse blev de tidig uppstigning för Jenny och mig. Vi hade träningstid innan grabbarnas jakt. Vi fick köra en lite tävling själv vi två, skyttet gick bra, 0+0+0+2, men lite tung åkning men jag vann vårt lilla race. Innan vi skulle iväg och träna hade vi planerat och lussa lite för grabbarna efter frukosten. Vi hade klätt oss i vita underställ och rött band kring magen (vårat vätskebäle) men planen sprack för Wolfgang kom så då vågade vi inte väcka bojsen efter som de skulle tävla… attans de hade varit kul 😛

Vi fick lite Lucia stämning ändå senare idag! Staffan kom till mötet och sjöng ”Natten går tunga fjät”, med ett tänt vitt blockljus mitt på huvudet fastsatt med vit sporttejp.. mysigt värre! Sen stämde hela laget in på ”Staffan var en stalle dräng”.. mer jul/lucia stämning än så blir de inte! 🙂

Ännu ett bra lopp av Björn och Helena! Grattis! Man må buga och bocka! Imorron blir de stafett, Brinken går in på första sträckan följt av Björn, Nisse och sen CJ. Hos brudarna startar AM som växlar till ACO, Fia och Helena sen som avslutar. Håller tummarna för er imon!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *