Laddar batterierna

Idag blev det bara lite lätt träning med skytte. Skyttet kändes himla bra, 1 bom på 40 skott, så imorron ska jag försöka hålla i bössan bättre på tävlingen. Snart ska jag iväg på möte så då får jag veta när jag startar.. spännande 🙂 Men först ska jag iväg till Jenny med en liten överraskning för alla gånger jag fått åkt med henne 🙂

Imorse blev de massage och sen var jag iväg med familjen, som är här nu under tävlingarna, på Jamtlimarknaden. Jag har aldrig varit där förut så det var mysigt och det blev lite fynd där också!

Ikväll blir det att ladda inför Sprinten imorron. Hoppas skidåkningen håller i sig och att jag får till skyttet ordentligt. Följ tävlingarna live vettja på SVT1, först herrarna 11.55 och sen damerna 14.25.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *