Bad day at work…

..är nog det enda jag kan komentera dagen lopp med. Ligg skyttet funkade bra med en nolla, stå skyttet funkade inte! Bomade 2 sista skotten. Är nästan så jag lär ge mig en spark i arsele och fråga vad sjutton jag gör! Näe, ladda om och hitta rätta känslan i stå är vad jag behöver nu!! Jakten missar jag så morrondagen blir framför tv:n..

Men många svenskar andra gjorde de bra! Helena och Ferry 5a, Nisse 6a, ACO 10.. och sen, som wolfgang uttrycker de, våran enda talang i laget, Fredrik Lindström! Satan..man slutar aldrig imponeras av grabben! 47:e plats och har dessutom 2 bom och är junior 2 år till! Ja men Stoort Grattis till er alla som åkte och sköt som gudar! Bli ruggit spännande imorron på jaktstrten!

Näe huua.. de här loppet glömer ja rätt fort, längtar redan tills nästa tävling! Men nu blir de möte och sen middag, killarnas dag så idag vankas de biffstroganoff a la Fredrik, Jörgen och CJ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *