Annandag Jul…

Ååå vilka sköna dagar kring jul jag haft! Så kul och träffa alla igen 😀 Nu är tre dagars träning avklarad och imorgon har jag vila, ska bli skönt.

Började dagen med att stiga upp tidigt för ett 2.5h pass. När jag sen kom hem, efter lite mat och vila åkte vi hela familjen, med Mackan och Carro, iväg och fiskade på Abbortjärn och vissa grillade korv. Pappa fick 2st öringar och 1 röding! Jag gav upp ganska fort, det var roligare att leka med lillebrors nya leksak 😛 Efter fisketuren blev det ett stakpass uppe på Jädraås IP. Riktigt fina spår har vi hemma nu 🙂 Ikväll ska jag basta hemma hos bror min och Carro med några vänner och äta god mat och senare titta på körslaget.. 🙂

Imorron på vilan blir det köpis en sväng är det tänkt och sen hälsa på några av mina kusin barn 🙂 ska bli riktigt kul, de var länge sen!

Åå föresten! Jag fick mycke fina och bra julklappar också som jag önskat mig! 😀

PICT0009_392x294

Jag är ute och tränar på Jädraås IP på mycket fina spår.

CIMG0399_391x293

Jag är ute och leker med lillebrors nya leksak

PICT0017_389x292

Home sweet home…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *