1 tiondel

DSCF1872_427x320

Jenny, Jag och Helena efter racet. Jenny och jag visar ungefär hur mycket jag var före henne idag. Foto: Tomas Öberg

Dages race bjöds även det på en jäkla massa snö från åvan! Skyttet gick bra idag, sköt 0+1 vilket är godkännt! Åkningen är inte på topp, men de kommer. Slutade på en 55:e plats, bara en ynka tiondel före Jenny 😛 Synd bara att det inte var jaktstart på det eftersom man hade fått åkt då.

Passar på att buga och bocka för CJ och Helena som gjorde varsinna grymma lopp idag och slutade båda på 4:e plats!

Imorgon är det stafetter igen, Jenny och jag tar de lugnt och skulle det regna (som de säger på vädret) så skulle vi till och med få vila imorron! Men lycka till både grabbar och brudar, håller tummarna för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *