Tillbaka hemma!

CIMG4260_231x308

Jag och Helena innan racet. (Foto: David Ekholm)

Nu har jag återvänt till ett Östersund i brist på natursnö. Internet fungerade dåligt de sista dagarna i Mounio så det blev dåligt med uppdatering.. Vi avslutade lägret med två hårda dagar, där måndagen blev en lite sämre dag på jobbet med en del bom och inte allt för bra åkning! Igår (sista dagen på lägret) körde vi ett Sprint race på 7.5km med U-laget och några från Lettland. Det kändes mycke bättre i kroppen och både åkningen och skyttet funkade mycke bättre! Sköt 0+1 och slutade som 4:a efter topptrion: Helena, ACO och Sofia.

Vi avslutade lägret på kvällen med ett storbak scones med hela laget. Det blev hela 4 fyllda plåtar med scones + lite pinnbröd och allt tog faktikst slut!!

Nu har vi vila imorgon och hoppas sen kunna köra på snö här på fredag. Det sägs att de lagt ut endel snö nu så jag hoppas det hinner bli en slinga till helgen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *