Nu är det nära!

Tävlingsnerverna börjar sakterliga krypa närmare.. men guu så ja längtar tills vi drar igång!! Det börjar droppa in fler landslag här nu också, USA och Ukraina har varit här sen slutet på förra veckan.. Spåren är ruggit bra nu! Alla jobbar som dårar där uppe och läktarn har växt på sig och de är snart klara med utbygget..

Imorse körde vi 3 korta sprintar.. De sved ordentligt i ben och armar! Känns inte som jag är i nån riktigt åkform än, men jag hoppas den dyker upp snart.. chifen har nog koll på det där.. 🙂 men skyttet har fungerat mycke bra på slutet!

Imorron kväll kommer hela laget hit så då blir de möte om allt som händer och sker fram till tävling. Jag har vila imorron också så det ska bli grymt skönt med sovmorron! Så nu blir det sängen nästa.. Gonatt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *