Moudoslompolo

Fem träningdagar har passerat på lägret och idag har vi vila. Det har ändå gått rätt fort! Idag blev det sovmorron.. ända till 08.15 (07.15 svensk tid!) sen har vi agerat fotomodeller hela laget. Vanliga gruppbilder, enskilda och några lite roligare.. självklart i tävlingsutstyrsel. Annars blir de inte många knop idag. Ska snart gå och plugga lite tyska med AM, det här lägret har vi jobbat på riktigt bra! 😀 Sen ikväll ska vi fara och hälsa på i Moudoslompolo där Anna Marias pojkväns (Fredriks) föräldrar bor.. ska bli kul! Stället sägs till och med vara mindre än Jädraås!

Imorron drar vi igång me träning igen.. det sägs bli hårt, men Wolfgang kom och sa till mig att jag skulle ta det lugnare imorgon pga. att efter hans beräkningar låg jag på procentuellt för hög mängd anaerob träning..

Det snöade lite här idag, men nu är de klart och fint och runt -1 till -2 grader. Nu bli de plugg.. Bis bald!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *