Lussekatter & Blombud

Idag tror jag har haft nått för mig hela dagen.. fått mycke gjort! Vi hade bara ett pass idag så det blev 2.30h lugnt på morron.. riktigt mycke folk på spåret nu men imon blir det nog lite lugnare när många av längdåkaran färrat iväg till Gällivare.
Efter lunch drog jag igång med storsädning av hela lägenheten,såg inte så trevlig ut efter att Emelie och jag bakat lussekatter igår kväll! Ja passade även på att varva damsugare och moppen med att baka matbröd idag.. gäller och vara effektiv 😛

Ikväll blev de lussekatts bjudning för de som var fikasugna..så många i laget var här och laddade inför morrondages pass med lite fika, även Björn som nu är i Östersund och nöter på spåren några dagar.. Tror alla tyckte de var gott också.. de är possitivt! 🙂

Idag plingade det en på dörren som kom för att lämna ett blombud.. Jag hade (fick jag reda på då) namnsdag idag så familjen i Jädraås hade skickat en jätte fin blomma! 😀 Tack så jätte mycke!

Imorgon blir de hårda intervaller och sen ett lugnt pass innan vi får vila på fredag, GöTT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *