Grymma åk!

Det är bara och grattulera Kalla och Hellner för varsina gryma lopp idag i världscup premiären i Gällivare. Satt som klistrad framför tv:n idag efter dagens lugna träningspass.. efter underhållningen på tv:n var jag ner på stan och shoppade de sista julklappnara! Jag var nere igår också och för första gången i mitt 22 åriga liv har jag handlat klart alla julklappar innan det ens har blivit december! impomerande! 😀

De tre kommande dagar blir rikigt tuffa! Vi börjar släppa lite på träningen nu så de blir mer fart pass.. så förhoppningsvis ska jag vara i form till världscup premiären här i Östersund..!

Oj.. nu är de verkligen inte alls länge kvar. Nästan så man börjar bli lite nervös.. men de ska bli såå kul och äntligen få börja tävla!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *