-8 och gneksnö

DSCF1825_364x273

Gårdagen hårda pass, då de var tänkt att jag skulle köra lugnare, men de blev stenhårt ändå.. Han hade funderat och kom fram till att jag kunde köra ändå. Fick köra tillsammans med ACO och Anna Maria.. fixade inte och hänga, dom e stark..! men det kändes ändå bra i kroppen tycker ja!

Det har blivit lite kallare igen nu, gnekar lite i snön på morron när man åker..men de är härligt! Idag hade vi lungt 4h totalt så det blev 2.30h skate i morse och 1.30h löpning på eftermiddagen. (se bild: Helena, Jenny & AM) Imorgon blir de hårt igen och sen har vi vila på lördag, ska bli skönt!

Nu blir de till och gå och valla lite inför morgondagen och sen ska jag till våran stugan och få massage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *