22 bast

Igår tog jag stora steget och gick över till att bli 22 år! oj vilken skillnad de va.. 😛 Födelsedagen började med ett hårt pass raket + stakning och på eftermiddagen avslutade vi dagens träning med rätt hårt benskatepass och lite jogg.. Kändes bra i kroppen, men hälen är dessvärre fortfarnade inte bra, men jag hoppas vilan idag + nästan överkonsumtion av profelan ska hjälpa den lite på traven att bli bra..

Till middagen igår fick vi in tårta som efterrätt och sen sjöng hela laget i matsalen.. lät otroligt fint! 🙂 Efter att maten sjunkit lite så blev vi sen bjuden till Helena, David och Fredriks stuga på glögg och pepparkakor, riktigt mumsigt! Senare på kvällen så fortsatte vi vidare till grabbarna grus:s stuga (Björn, Nisse, Magnus och Brink) där de var i full gång med att baka scones som de sedan bjöd på.. otroligt goda! 🙂 Blev helt enkelt en himla lyckad födelsedag!

Idag är de som sagt vila så än har jag inte hunnit med mycke mer än att AM och jag lyckats få eld i våran öppnaspis efter att vi nästan satt igång brandlarmet pga all rök, men nu funkar den fint! 🙂 Snart blir de lunch och senare idag ska vi nog ta en sväng till ett fik..

Vill passa på och tacka så mycket för alla gratulationer igår! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *