Vila…

Oj vad dagarna går fort när man har kul! Är i Jädraås och våldgästar ett tag.. har hunnit fått mycke bra gjort här och sen har jag hunnit med en hel del roligt också. Har bland annat firat en lite för tidig födelsedag (min) med släkt o vänner… för troligtvis blir det Jul nästa gång jag åker hit så då lära vi passa på nu!

Igår kväll var hela familjen ut och åt på Church Street Saloon i Gävle.. grymt gott va de! Är så roligt där också för man får nötter på bordet och äta och när man skalat dom slänger man skalet på golvet.. en riktigt fräsig restaurang enligt mig 🙂 Efter middagen så blev det bio, ”Rallybrudar”. Ja, va ska man säga.. kanske inte nån favorit film direkt, men man fick sig i alla fall ett gott skratt lite då och då!

Men allra roligats under kvällen (i alla fall enligt Carro, mig och Macus) var när vi kom ut efter middagen och insåg att parkeringshuset vi parkerat i bommat igen och inte öppnar förän nästa dag. Några av oss vek sig av skratt medan andra ringde massa samlat för att försöka få ut bilen..! Har nämligen 6 mil hem också 😛 Men det löste sig till slut så vi kom hem..

Imon blir de lite shopping och ärenden att uträtta, men nu ska jag gå och tvätta ur färgen i håret!..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *