Sprint

Ja, då va finvädret över. Imorse blev de 2h lugn löpning i regnet, fast som tur var så är det ändå rätt varmt. Men det ryktas om att solen ska komma tillbaka till helgen! 🙂 gött!! Igår körde vi riktigt tuffa intervaller på banan och shit va trött jag var sen! Men det kändes ändå rätt bra så det är skönt att dippen förra veckan bara var temporär.. en halv vilodag extra vad nog precis vad min kropp skrek efter då!

Ja, i tisdags bjöd vi grabbarna på middagen vi tävlade om tidigare. Allt blev super!.. Maten var ruggit god.. och efter alla fyra rätterna så tror jag till och med alla killar var riktigt mätta! Vi bjöd först på toast med avocado, räkor och cream fraisch.. som huvudrätt kom vi sedan in med fläskfilé a la Fia med potatismos, chevresås, sallad och vitlöksbröd.. vår tredje rätt bestod av olika ostar, kex och frukt.. vi avslutade sedan middagen med en maffig mintkladdkaka med gärdde och bär.. Frågan är om detta går att bräckas!?

Två träningdagar kvar nu, vilket kommer avslutas med två race. Sprint imon och Jaktstart på lördag.. de blir kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *