Soool!

Första tre dagarna här nere är nu avklarade. De senaste två har vi även bjudits på riktigt fint väder också! Idag var det strålande sol, vindstilla och 16-17 grader.. men mycke varmare i solen. Helt enkelt en underbar dag och de ryktas om att de fortsätter så! I måndags gick de rätt bra, då vi körde hådra intervaller, men igår var de slitsamt med först benskate på förmiddan och sen uppför Rossfeldt på eftermiddan. Var som ett sänke hela dagen! Lite bättre idag då vi hade lugnt klassiskt och löpning bara på förmiddan.

Vi har en skyttetävling som pågår nu också, tjejerna mot killarna och vinnarna kommer bjudas på en brakmiddag av förlorarna. Vi gav killarna lite försprång de första två dagarna så de skulle få lite självförtoende, men idag tog vi dom!.. ställningen är nu 2-1 till killarna.. men nu är vi på G!

Imon har vi ännu en hård träningsdag som börjar med hårda intervaller på banan. Men på fredag har vi en efterlängtad vila och den ska vi bland annat spendera i skjuthallen och på Adidas outlett! 😀 Ryktas även om ett besök till glassbaren.. de har gryym glass! 🙂

Nu blir de lite stretching med våran fysio.. känner att de kommer inte bli trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *