Muonio

Lite dålig uppdatering på slutet, ska ändra på de!

Just nu är vi på vårat sista läger inför sässong. Vi befinner oss i norra Finland bara en bit från Svenska gränsen, i Muonio. Här är det super fina skidspår på ca 3km. Temperaturen har legat runt minus 7-8 grader idag så efter passen har kommit in i stugan med stelfrusna tår, är inte van vid kylan nu.

Vi har nu avverkat 2 träningsdagar här. Himla kul och få komma på snö! Idag var det riktigt tufft på förmiddagen, 40km 15% under max. Var död efter det! Men sen på eftermiddagen blev det ett lugnt klassikt pass. Imorgon blir det ett långt lugnt klassiskt pass med skytte och sedan vila på eftermiddagen.

Fick nyss reda på att det har kommit 1 dm snö i Jädraås föresten! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *