Modelera

Ja, då var hälften av den här veckans träning avklarad. Idag körde vi ett långpass löpning på morron alla brudar och självklart Wille och Robbie. Riktigt trist väder med regn och rusk, men de går bra när man är några så man har nån och prata med hela tiden..

Eftermiddan var rolig! Vi i A-laget från östersund fick posa och leka modeller framför kameran i våra tävlingsdräkter. Bilderna ska de sen ha till reklam inför världscupen här i Östersund. Vi hade till och med sminkös från Make Up Store som sminkade och fixade frillorna på oss.. blev skit coolt! Sen blev det en fika med AM, Helena och David.. mycke gott!

Fick reda på igår också att min nya soffa har kommit! Så imon ska pappa åka och hämta den i Valbo för jag beställde den där nere. Så de dröjer fortfarande innan jag får den till Östersund. Men den som väntar på något gott…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *