Kanelbullens dags

Nu är den här veckans träning avklarad. Igår hade vi ett lugnt pass klassiskt på banan så vi kombade också. Under passet flög de faktiskt också lite snö i luften! :)… men de övergick ganska snart till regn.. Har fortfarande inte varit nå bra väder i veckan. Riktigt blåsigt och kallt så jag hoppas vi får bättre nu i Ruhpolding!

Igår var det kanelbullensdag, så eftersom vi bara hade ett pass så passade jag på och baka bullar på eftermiddagen, för ett helt kompani! Så jag bjöd på fika här hemma igår kväll och jag tror faktikst de tyckte de va gott! 🙂

Nu har jag packat klart och städat lägenheten, för om nån timme åker vi till Ruhpolding på sista barmarkslägret. Vi blir där i 2 veckor och efter lägret åker jag hem till Jädraås och hälsar på några dagar.

Näe, nu ska jag göra klart de sista för avfärd!

Auf Wiedersehen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *