505

Ja då var vilodagen snart över.. men vi här ändå hunnit med en hel del! Tog först en efterlängtad och välbehövlig sovmorgon och fixade sen go frukost me nybaktbröd.. Sen for vi iväg till skjuthallen och skjöt precision, 30 + 30 skott. Gick faktiskt riktigt bra, sköt 505 poäng.. bara 3 p från rekordet 🙂 Sen blev de lunch och adidas outlett! Blev en del shopping, men faktiskt inte bara till mig själv 😛
Vi hann sen också med en tur till glassbaren hela laget.. vi satt ute i solen och njöt allihop. Riktigt härligt och underbar glass! Ikväll ska vi brudar käka finmiddag tillsammans, ska bli gott!

Imorn drar vi igång igen nu.. jag hoppas jag är tillbaka på banan igen nu för i torsdags på intervallerna på morgon var jag som ett sänke och fick avbryta passet och bara köra lugnt.. Fick heller inte köra på eftermiddagen, så nu har jag haft en och en halv dag vila och jag hoppas det har gjort susen!

Ja… i morron har vi kniven på strupen i skytte tävling! Vi ligger under med 3-1 så imon gäller de.. eller ja.. vi måste vinna alla dagar som är kvar om vi ska ta dom.. Hejja Hejja!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *