4 rätters middag!

Skyttetävlingen i söndags gick inte riktigt så som vi hoppats på. Det blev en knapp förlust då, men totalt vann killarna med 4-2 och de var värdiga vinnare! Grattis!.. Vi däremot fick ta tjuren vid hornen och börja planera inför den 4 rätters middag som vi tävlade om.

Idag har vi sista vilodagen här på lägret och en sovmorrgon imorse satt inte helt fel! Vi gjorde nybakt bröd till frukost som blev super goda sen for vi och handlade till middagsbjudningen ikväll.. de blev inte lite mat vill ja lova!!
Anna Maria och jag har precis skalat och skurit ca 5kg potatis inför kvällen.. som sagt de blir en del mat.. och det är bara en av fyra rätter 😛 Snart ska vi brudar ner på byn på Ice Café och ta en glass innan vi drar igång med allt fixande inför ikväll.. Kommer bli succé!! 🙂

Imon kör vi igång med hårda intervaller på banan. Nu är det bara fyra, men ack så hårda, träningsdagar kvar innan vi far hemmåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *