Sluut

Nu har vi klarat av sista passet på de här lägret också.. Imorse körde vi race på banan, masstart 12.5 km. Åkningen kändes rätt okej, men skyttet funkade inte i stå. Sköt 1 bom i ligg och 4 bom i stå vilket är långt ifrån godkänt! Blev 7:a och topp 3 var Helena, Sofia och AM. Kändes skönt och få packa ihop bössan efter de passet, då är de nära hemfärd, ska bli skönt me 4 dagar vila nu! Har inte planerat nått heller.. vilket är skönt.. eller jo jag ska tvätta på fredag föresten.

Har precis fått massage här där vi bor nu, så nu ska jag ta och packa ihop alla pinaler jag har. Åker imon på morron..
Nämnvärt är också att AM och jag har lärt oss en hel del tyska under lägret.. vi gör framsteg sakta men säkert! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *