Inte långt kvar

Just nu ligger jag utslagen i soffan där vi bor. Körde hårda intervaller på banan imorse med skytte. Det gick bra, men nu känns det att alla pass de här lägret börjar ta ut sin rätt på kroppen! Igår körde vi uppför Rossfeld på förmiddan där vi skulle skrapa ihop 2h uppförsträning. En sväng upp tog ca 1.30h! Tänk om vi kunde ha sånna backar i sverige! På eftermiddan blev de benskate på banan.

Men nu blir de snart sängen ett tag innan vi ska ut på nästa pass i eftermiddag då det blir styrka och löpning. Sen kan man börja räkna ner för då har vi bara två träningsdagar kvar här i Ruhpolding innan vi far hem och får några dagar vila!.. Ska bli gött!…

Näe nu ska jag gå och lägga mig och läsa sista Stieg Larsson boken lite tills ögonen faller ihop.. de går nog fort… Ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *