En liten kusin

Ännu en hårt träningsdag avklarad! Körde stakintervaller uppför imorse och de kändes bra. Fick nog mycke av energin från födelsedagsfikat igår kväll hos Helena, grymt gott o den så omtalade chokladkakan va super! 🙂

Nu är det inte länge kvar innan vi åker till Ruhpolding på läger i 10 dagar. Har först en hård träningsdag imorron och sen blir de lite lätt träning, tvätt och packning på lördag sen åker vi Söndag eftermiddag. Ska bli kul o komma iväg och träna där igen och den här gången kommer U-laget vara där också.
Fick reda på idag också att min morbror ska bli pappa för första gången!! Såå kul! 😀 Så jag kommer få en lite kusin. Stooort grattis och lycka till!!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.