Bortblåst

Som vanligt har de 4 vilodagarna bara blåts förbi.. ordagrant! för i helgen har de också varit ett riktigt blåsväder här! Var ute och gick en sväng idag och höll allvarligt på att blåsa bort.. skönt att man slapp vara på skjutvallen! Har inte gjort mycke alls faktiskt under vilan.. passat på att umgåtts med vänner, fixat lite i lägenheten och varit på stan en sväng, annars har ja bara tagit de riktigt riktigt lugnt!.. underbart.. men imon drar träningen igång igen. Ska faktiskt bli skönt de me och få lite runtin igen. Blir här bara en vecka och tränar nu för på söndag far vi igen till Ruhpolding på vårat sista barmarkslägret för i år! Börjar närma sig sässong! 😀

Har druckit te här hemma med Emelie och Maria på kvällskvisten, men nu tror ja det är dax för sängen snart 🙂
Ojoj, nu blåser det så det skakar i väggar och fönster här! hoppas verkligen det är bättre väder imon..

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.